Rólunk

Az évtizedek alatt tökéletesített kereskedelmi eszközök piacán meghatározó jelentőségű az AltCash Kft. Első sorban független vállalkozások keretében működő kereskedelmi tevékenységeket támogat termékeivel és szolgáltatásaival.

A Sam4s termékekeit cégünk, az Alt Cash Kft. forgalmazza Magyarországon. Országos viszonteladói– és szervizhálózatunk, valamint saját fejlesztői csapatunk segítségével biztosítjuk, hogy a koreai cég termékei minden szempontból megfeleljenek a magyarországi előírásoknak, és a lehető legnagyobb mértékben járuljanak hozzá vállalkozásának sikereihez. Mi nem csak értékesítjük az eszközeinket, arról is gondoskodunk, hogy ki tudja használni a bennük rejlő lehetőségeket!

2005-től a POSIFLEX cég magyarországi képviseletét is ellátjuk, magasabb szintű, felhasználói igényeknek megfelelő érintőképernyős POS terminálokat és egyéb POS perifériákat forgalmazunk.

2006-tól a ZEBEX cég magyarországi képviselőivé váltunk: kézi-, és pultba építhető, lézeres, CCD-s illetve omnidirekcionális vonalkódolvasókat, azaz teljes szkenner-termékskálát kínálunk kis-, és nagykereskedelmi felhasználóknak.

 

2007-től komplett kereskedelmi rendszerek kialakítását, telepítését végezzük. A rendszer a megbízhatóság érdekében, világmárkák felhasználásával került kialakításra, a költséghatékonyság szempontjának maximális figyelembevételével.

Készletnyilvántartó- és számlázó ÜZLET programunk, amely a kiskereskedelmi kasszarendszer része, nagy segítséget nyújt a napi adminisztrációs feladatok ellátása során. Minden bevételezett és eladott termék, fizetett összeg, stb. rögzítésre kerül, ezáltal ellenőrizhetővé, áttekinthetővé válik az egész üzlet ügyvitele.